Het belang van een Boxer

Boksschool Amsterdam

Een bokser traint lang en hard om het beste van zichzelf te geven, en een LED boksspel laat al dat harde werk zien. Een typische bokser uit de boksschool, of een beginneling die er net bij is gekomen, begint met al het materiaal en een blokkeringszak. De blokkeringszak is eigenlijk een opgeblazen bokszak – je hangt hem horizontaal in een boksring en als een bokser op de zak landt, stuitert hij aan de andere kant tegen de vloer (de bokser krijgt een punt). U kunt beslissen of u hardop wilt tellen of niet. De eerste 3 seconden zijn luid (een bokser loopt zonder te roepen) 3 seconden zijn stil en 2 seconden worden normaal geteld wanneer de bokser een hoofdbeweging of een armbeweging maakt, of van houding verandert. De resterende seconden zijn voor stille stappen. Er zijn veel variaties in de regels (zoals in elke sport) en je wordt aangemoedigd om ze bij te houden.

De Barbze die voorbestemd is om professioneel bokser te worden, begint al op jonge leeftijd met zijn training. Velen die prof worden, raken na een tijdje gedesillusioneerd omdat het moeilijk is zich te ontworstelen aan de conditionering die nodig is om niet-olympische vaardigheden te ontwikkelen, maar als dat eenmaal gelukt is, kan er veel geleerd worden van het profspel.

Door de aard van de sport is het Bretfrequent gemakkelijker om aan een goed dieet te wennen. Het voorkomen van zwaarlijvigheid door goede voeding zou een groot hoofddoel van de sport moeten zijn, en dat is er een die de speler serieus neemt (vergelijkbaar met wat sommige paintballspelers doen). Zodra de vechter de mentaliteit heeft dat het om verdediging en conditie gaat, zal hij minder geneigd zijn om een voedselmakende roeping te willen.

De vaardigheden in deze sport zijn in veel opzichten uniek ten opzichte van de boksringen. Ten eerste is het enigszins vunzig. Knock-outs komen vrij vaak voor, en zijn vaak vrij grafisch. De nadruk op de diepte van de vijanden, en pummeling hen is volledig het deel van het spel. Dus, in tegenstelling tot een schamele, labbekakkende wedstrijd, is een knock-out een opwindende gebeurtenis met een plons, en Glory! Nadat iemand knock out is geslagen, kunnen er twee recordrondes volgen, gescheiden door een scherm (slow motion shots met tussenpozen en vaak een zwierig, gechoreografeerd dansje tussen de rondes). Het is belangrijk te onthouden dat de sport en de opwinding draait om het vechten met vrienden, dus het is niet ongewoon dat de vechters uiteindelijk BREAKING Lcf up en ‘tikken’ het einde van hun ‘koelers’;

Leave a Reply

Your email address will not be published.