Hoe kom je op jezelf?

Outdoor fitness

 

 

 

 

Buitensport – outdoor fitness

Op plaatsen waar de zon de hele zomer of het hele jaar door schijnt, heb je prachtige opties, of je nu gaat wandelen, windsurfen, surfen of de gebruikelijke binnensporten gaat beoefenen. Je kunt natuurlijk altijd naar het strand gaan, maar laten we eerlijk zijn, dat is saai. Je wilt iets anders, iets waar je plezier aan kunt beleven. Ben je aan het stappen? Natuurlijk, doe je dat! Natuurlijk, dat klopt, je wilt op een echte surfplank. Leg je handen op de stang en begin eraan te hangen. Stap op een windsurfplank of een snowboard en begin de kracht te voelen. Dit artikel zal je helpen om te krijgen wat je wilt.

Op eigen benen staan

Je hebt de ideale plek voor je workout gevonden. Je voelt je dapper. Je voelt je echt dapper, want je wilt dit echt. Maar dit zal niet voor iedereen van een leien dakje gaan. Allereerst heb je een surfplank nodig. Je kunt er een huren, of je kunt er een kopen. Ze zijn goedkoop en ze gaan vrij lang mee. Ten tweede, zorg ervoor dat je echt sterk bent. Als je dat niet bent, dan heb je zeker een oud lentemodel nodig met veel punch op de plank. Ten tweede, vergeet je zonnebril niet op te zetten, anders zie je er echt stom uit.

Op de plank komen

Je hebt je zonnebril weer op. De golven zijn best genoeg, maar je moet er veel energie in steken, en dat betekent dat je er dom uitziet als je toch niet mag surfen. Er is surf-etiquette, en die verschilt van surfer tot surfer. Sommige surfers wijden hun hele leven aan surfen – ze oefenen en geven hun beste beentje voor tijdens de zomer. Dit zijn de jongens die beroemd zijn in de gemeenschap. Ze staan aan de top van de wereld, ofwel vanwege hun diensten of gewoon om het feit dat ze als ultieme surfers worden beschouwd.

De andere surfers zijn niet zo gelukkig als deze types. Het zijn meer praktische jongens die andere surfers zien en nadenken over hoe ze de golven kunnen delen. Ze vechten voor de golven en ze hebben geen speciale hulp nodig. De golven zijn gewoon hun to-do lijst. Gelukkig zijn er behulpzame jongens die graag hun kennis met je delen.

Surfen voor beginners

Als u net begint, kunt u kiezen voor intermediaire golven. In gevaar? Doe het rustig aan, er is genoeg te peddelen als je de basis begrijpt. Weten wat je moet doen is heel belangrijk, want je moet reageren zodra je die golven hoort. Het is onmogelijk om een complete handleiding over surfen te vinden, daarom zul je moeten leren van het internet, je vrienden of je mede surfers. Elk jaar zijn er artikelen en wedstrijden waar je aan mee kunt doen om het meeste te leren.

Tenzij u echt gezegend bent, zult u slechts enkele rustige momenten hebben op de [http://www.surfaway.co.uk/category/┬ábeginner/] golven. Vroeg in de ochtend, laat in de avond of ‘s nachts zijn de gemakkelijkste tijden.

Voor beginners die er echt zin in hebben, zijn er wedstrijden waaraan je kunt meedoen om je vaardigheden te testen. Je vaardigheid wordt getest in verschillende omstandigheden, en nog voor de finales beginnen, kiest de jury de golf die je het beste ligt.

Uw eerste poging zal nog steeds niet perfect zijn, maar het zal ook een leuke poging zijn in plaats van een ramp. Laat dit je echter niet afschrikken. Doe het rustig aan, raak niet gefrustreerd en ga gewoon door tot je het goed hebt. Je zult uiteindelijk krijgen wat je wilt. Door te begrijpen wat je moet doen en door zelf te oefenen, zul je het vrij snel onder de knie krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.