Hoe maak je de fudge.

Fudge factory

De term fudge is eigenlijk de oude terminologie voor een gedroogd snoepje. Fudge is eigenlijk het gedroogde snoepje van een bepaalde soort. Wanneer het snoepje echter gekookt en gesmolten is, wordt het pudding genoemd.

Het fudge-recept werd rond 1795 bedacht door de Schotse Hungerford Company. Het bedrijf was het eerste dat de productie van fudge onder de knie kreeg. De methode om fudge te maken is door het deeg te maken, de fudge te zweten en de massa in repen te snijden.

De dressing van fudge is een ander dessert dat we graag eten bij het avondeten. We stoppen gesneden bananen en chocolade in een knapperig omhulsel. Er zijn veel verschillende soorten Fudge Buttons. Je kunt ze in de supermarkt krijgen of je kunt ze thuis zelf maken.

Laten we eens kijken naar de voedingsfeiten van deze superlekkere traktatie. Het bevat bijna 80 procent van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid calcium. Een andere vitale vitamine is vitamine A, die ook goed is voor het gezichtsvermogen.

Je kunt fudge alleen als dessert eten, maar het is ook heerlijk in combinatie met andere desserts. Dit soort desserts zijn een heerlijke manier om je over te geven aan romantiek. Ze zijn zoet en vaak versierd met chocolaatjes. De twee ingrediënten die zo dicht bij elkaar liggen zijn liefde en fudge. Misschien heb jij binnenkort het geluk om zelfgemaakte fudge te proeven.

Maak aardbeienfudge door een half pond verse aardbeien in kwart diepvrieszakjes te doen met een klontje boter. Neem vervolgens een klontje boter en bak de aardbeien erin. Zodra ze gaar zijn, kunt u ze in de chocolade druppelen. Daarna kun je ze in de koelkast bewaren tot je ze klaar hebt.

Als u een kipfudge wilt, dan kunt u die zelf maken. U zult waarschijnlijk wel een speciaal soort Fudge Kit moeten kopen. De chocoladecoating kunt u zelf maken. Je hebt dan wel chocoladestukjes nodig, geen chocoladekorrels, en een beetje likeur of cocktailsaus om de coating echt lekker te maken.

Het is echter niet nodig om dure fudge factory te gaan kopen. Het enige wat je moet doen om een lekkere, zoete maaltijd te maken, is een goede chocolade vinden. Een voorbeeld is pindakaas fudge. Het is lekker en makkelijk te maken. Je hebt een halve stok boter nodig, 3 eetlepels pindakaas, een kwart theelepel zout en een eetlepel suiker. Als je al deze ingrediënten hebt, kun je beginnen met het maken van de fudge.

Als je alle ingrediënten hebt, spreid ze dan uit op een droogrek. U kunt een koelrek gebruiken of een echt afkoelende oven. wat uw voorkeur heeft. Laat de fudge afkoelen. Als het eenmaal is afgekoeld, breek het dan in stukjes. Daarna opeten en genieten!

Als u dit thuis wilt maken, is het heel gemakkelijk. Alles wat je nodig hebt is een echt scherp mes, een doos longocolarine, een bakplaat, maatlepels, een deegroller, vanille-extract en nog veel meer. Dit recept is echt heel eenvoudig. Meestal proberen beginners dit te doen op een cake die moeilijk te kauwen is.

Verwarm eerst de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Dan, gebruik een echt scherp mes om de fudge te snijden. Schud vervolgens het chocoladepoeder uit in een verdunningsmiddel. Klop het mengsel goed door om er zeker van te zijn dat je elk laatste beetje meekrijgt. Doe het mengsel over in een ovenvaste kom en zet het minstens twee uur in de koelkast. Daarna serveren en genieten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.