Restaurant – Een Business Model

Take away Oostkapelle

ventie is een idee dat de zakenwereld is binnengedrongen en dat sinds de jaren zeventig bekend is geworden als bedrijfsadviseur.visionair Marian Ramsay had grote belangstelling voor dit aspect en had een aantal studies over het onderwerp verricht.

Terwijl hij consultant was, observeerde Ramsay optisch hoe een foodservice-bedrijf reageerde op verandering en verbetering van de kwaliteit van het verstrekte voedsel en het effect dat dit had op de teruggewonnen klanten:

“Wat deze leidinggevenden niet inzagen, was dat voedselkwaliteit de voorwaarde is voor succesvolle bedrijfsgroei. De juiste voeding, het aanbieden van kwaliteitsvoeding van hoge waarde, is de eerste routekaart naar een succesvol bedrijf. “Zoals voormalige leidinggevenden zullen erkennen, is er een alternatief bedrijfsmodel dat perfect geschikt is voor de huidige omgeving: take away.”

De wereld kan gehoord worden schreeuwend in unisono: NEE! Restauranteigenaars moeten naar hun lichaam luisteren en niet naar hun verstand wanneer ze bedienend personeel aanwerven. Train ze, stimulansen, vaardigheden, ervaring… maar geef ze een goed business plan dat vragen stelt als: Hoe betrouwbaar is deze dienstverlener?

Deze zorgen zijn normaal, dit is geen nieuw concept, en het is niet nodig om een stel koks met vaardigheden in dienst te nemen die alleen gevraagd worden om te werken in een keuken met een hoge omloopsnelheid.

Er is echter een bijkomend voordeel: om nieuwe, jongere klanten aan te trekken, die waarschijnlijk het leeftijdsprofiel van uw gemiddeld diner scheeftrekken, moet u:

1. Maak praktisch een einde aan inkt- en papierstroken.2. Maak de uitstallingen naar de klanten toe zo opvallend mogelijk.3. Voeg doorlopende coupons in als marketingmethode.4. Bied kortingen aan die hoeveelheden omvatten, het betaalde tarief verlagen en de voorwaarden van de korting uitleggen.5. Publiceer een one-stop website die informatie bevat over het restaurant, de eetkeuzes en de prijzen.6. Laat toe om getuigenissen op te nemen die gunstig zijn voor uw uitbating.7. Vermeld waar mogelijk op het menu, op de kaart zelf en in het klantgerichte materiaal.

Klanten iets nieuws laten proeven met behulp van termbudget dinerrestaurant coupons kan leuk zijn. Maar naarmate Budget Dinner Review zijn menu uitzaait, zal het uiteindelijk alleen bestaan in de weinige gebieden van de Verenigde Staten waar er groothandels zijn.

Zodra de grens van 15-20 procent is bereikt, worden de belangrijkste markten opgezocht. Hoe verder een restaurant zijn voedselkosten verlaagt, hoe moeilijker het wordt om voorgerechten te maken. Dit zal een directe invloed hebben op het bedrag dat een restaurant zijn cateraar verschuldigd is.

Dus restaurants die hun prijsstructuur niet op orde hebben, zijn beter af zonder coupons.

Drie: Zorg voor je beste klanten. – Elite, elite, wie?

Nu hebben privé cateraars toegang tot enkele van de beste koks en bedienend personeel ter wereld. Waar zouden Indiase restaurants zijn zonder gratis koks? Hoeveel rondes van het diner zouden een makkie zijn als ze in een geklimatiseerde opslagplaats werden bewaard?

elite traiteurs gaan op een aantal verschillende manieren met hun bedrijf om. Sommigen laten leden van hun “corporate community” beloningen opstrijken, terwijl anderen individuele werknemers erkennen en belonen naargelang hun prestaties. Sommigen hechten veel waarde aan vaardigheid, anderen aan snelheid.

ruwweg 15 procent van deze corporate horeca-strings zijn gevuld met mensen die er formeel uitzien. In een “ketenrestaurant” zijn de chef-kok en het personeel degenen die het contact met hun klanten onderhouden. Stel je een interactie voor die je zou krijgen van een diner van 25 dollar, waar de bestelling werd afgehandeld door de 20-iets vruchtbaarheidsmoeder, die pas bevallen is en er aangeslagen uitziet.

Het beste organisatieprincipe om in contact te blijven met de klanten, ongeacht de fase van hun tewerkstelling, is het principe van de gepersonaliseerde service. Dit betekent dat een kader of troepen van servicepersoneel moeten worden gecreëerd, die dagelijks met de klanten werken en interageren. Het gebruik van content pipes op mobiele telefoons om de klanten op de hoogte te brengen van de komst van een dienst is één manier om dit te bereiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.