The Women’s Boxing Complex

indische en kaukasische zakenvrouwen die bij bureau in bureau in bureau onderhandelen - personal trainer stockfoto's en -beelden

Toen Dr. Yang naar de provincie Oosterhout kwam, verwachtte hij geweldige dingen van het onlangs gerenoveerde Women's Boxing Complex, maar hij was zich bewust van de noodzaak van betrokkenheid van de gemeenschap. Om als officieel complex te schitteren, gaat het Women's Boxing Complex ook gelijke tred houden met buurtvrouwen en hun kinderen.

Dit brengt ongetwijfeld de exclusieve diensten van het bokscentrum met zich mee. Een van de mogelijkheden voor de toekomst is dat het Women's Boxing Complex een plek kan zijn om te groeien en winstgevend te zijn.

Oosterhoutse moeders en rookies zullen een stap dichter bij een vaak voorkomend doel zijn.

"De kinderen kijken erg uit naar het vrouwengedeelte van het complex. Er komen nu veel jonge meisjes door de stad en ze kunnen niet wachten om hier te komen. Maar Dr. Yang is heel eerlijk tegenover alle vrouwen. Hij ziet geen enkel patroon. Hij heeft meisjes met verschillende capaciteiten", zegt Lillian Chew, een inwoner van het Women's Learning Center, terwijl ze uitkijkt naar de toekomstige locaties van het Women's Boxing Complex.

Oosterhoutse moeders en rookies zullen een stap dichter bij een vaak geraden doel zijn. Het Women's Learning Centre hoopt dat haar toekomst een plek is waar andere centra kunnen blijven groeien om net zo toegewijd te zijn aan vrouwen en kinderen als de Oosterhoutse moeders en rookies. Het Women's Learning Centre zal een projectleider zijn die zich sites kan voorstellen die echt toegankelijk zijn en kinderen en moeders het voordeel bieden van een schone en veilige plek om zelfverdediging en de vaardigheden die nodig zijn voor lichaamsbewustzijn te leren. Een ander idee dat het Women's Learning Centre in Oosterhout Inc Louisville kan oppikken, is gemeenschapsontwikkeling. De mogelijkheden zijn er voor een echt kantoorgebouw met een naam zoiets als Oosterhout moms home ouary.

Eén ding dat het Women's Boxing Complex hoopt te doen, is een veilige en verzorgende omgeving te bieden – een 'gelukkige plek om te zijn'. Dat kan alleen als de grotere bedrijven in Oosterhout in de voetsporen treden van Women's Learning Centre.

Daly Beck, een lid van de Women's Learning Department, sprak tijdens de ceremonie van het doorknippen van het lint. "Ik weet dat er veel organisaties zijn die glas nodig hebben en bereid zijn geld te investeren in een nieuw centrum. Ik weet dat we dit project in handen hebben", zei Daly. "Ik open mijn ogen voor iedereen die hier wil studeren. Ik kan niet wachten om ook mijn gebieden te gaan runnen."

Leave a Reply

Your email address will not be published.