Tips om u te helpen uw dieet te beginnen

Voedingssupplementen Rotterdam

 

 

 

Voeding is een belangrijk onderdeel van ons leven. Sommige diëten beroven je lichaam van de nodige voedingssupplementen. Ons lichaam is dan voortdurend uitgeput omdat we niet de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen. Maaltijden overslaan is slecht; het betekent in feite dat je je lichaam uithongert van de voedingsstoffen die het nodig heeft, en het vertraagt het metabolisme van je lichaam, wat in feite je inspanningen om af te vallen vertraagt.

Het is belangrijk om elke dag 3.500 calorieën te eten, omdat dit het aantal calorieën is dat door medische deskundigen wordt aanbevolen. Maar voor iemand die misschien maar 500 calorieën per dag extra heeft, zijn er verschillende manieren om gewicht te verliezen. De voedingsmiddelen die je consumeert vallen uiteen in twee hoofdcategorieën: de voedingsmiddelen waarvan je zoveel mogelijk moet eten en de voedingsmiddelen die je moet beperken tot een paar koekjes.

Als je maar een paar honderd calorieën per dag hebt, dan zul je de eerste dagen “lege calorieën” eten, zoals koekjes, snoep en suikerrijke lege-calorieën-dranken. Probeer alleen fruit en groenten te eten en blijf weg van de chocolaatjes en koekjes die je normaal zou eten.

Suikerhoudende dranken, zoals sportdranken en frisdranken, moeten de eerste week absoluut worden vermeden, omdat ze per drankje ongeveer 400 tot 500 calorieën bevatten. Het probleem met frisdrank is dat je er kort daarna meer trek in krijgt. Als je in staat bent om je zoete drankjes te vervangen door water, dan zul je het veel gemakkelijker vinden om ze uit je dieet te schrappen. Het is niet alleen belangrijk om veel water te drinken, het is ook belangrijk om voor elke maaltijd water te drinken om je maag te vullen, zodat je je eerder vol voelt.

Pizza moet zeker de eerste week vermeden worden, maar daar kun je waarschijnlijk wel een maand mee stoppen. Probeer de pizza te vervangen door een gezonder voedingsmiddel, de bochtige pizza (u kunt dit op internet opzoeken) of iets anders. Dit is belangrijk omdat het je lichaam zal misleiden door te denken dat het vol zit. Deze techniek zal de slagingskans van uw dieet vergroten.

De volgende strategie is het elimineren van suiker uit uw dieet. Deze methode kan enige tijd in beslag nemen, zoals de eerste paar dagen, omdat je lichaam gewend zal zijn aan het vermijden van overtollige suiker. Gebruik daarom gedurende een maand geen zoetstoffen en geraffineerde suiker, en u kunt ook beginnen met het schrappen van fruit, hoewel dat langer kan duren voordat uw lichaam zich heeft aangepast. Probeer ook geleidelijk de hoeveelheid zuivelproducten die u eet, zoals melk, kaas, ijs en yoghurt, in uw dieet te verminderen. Schrap deze niet uit uw dieet, maar neem ze ook niet in. Deze bevatten essentiële vetzuren die helpen bij uw inspanningen om gewicht te verliezen.

Uw inspanningen om af te vallen zullen veel effectiever zijn als u ervoor zorgt dat u voldoende water drinkt. De aanbevolen hoeveelheid water is ongeveer zes tot acht glazen per dag (acht glazen in een periode van vijfentwintig uur zou voldoende moeten zijn). Als u het moeilijk vindt om acht glazen per dag te drinken, probeer dan ongeveer een halve liter water per dag te drinken. Het extra water vervangt niet alleen het water dat je bent kwijtgeraakt, maar helpt ook je spijsverteringsstelsel, waardoor het sneller gaat werken en je stofwisseling ook.

Ten slotte, zorg ervoor dat u de tijd neemt om de juiste oefeningen te doen. Niets te rigoureus, want als u een paar weken met het programma bezig bent, kunt u het niet meer oppakken omdat het te zwaar is. Begin langzaam met wandelen, en werk dan langzaam toe naar meer. Bouw uw uithoudingsvermogen op en probeer dan meer inspannende oefeningen om uw gewichtsverlies te vergroten.

Dit zijn allemaal algemene tips om u te helpen met uw dieet te beginnen. Dit artikel is niet bedoeld om je een complete set instructies te geven, deze ideeën zijn algemeen om je op weg te helpen in de juiste richting. Iedereen is anders, de tips hier zullen voor iedereen werken, alleen moet je degene vinden die voor jou werkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.