Waarom een trekkingslunch

Lunchroom Zoetermeer

Maar waarom in een lunchroom als je het ook in de open lucht kunt eten? Wel, de plaats is heel handig. Je kunt in de tuin eten of buiten op het eenvoudige terras. Het terras biedt trouwens ook een prachtig uitzicht op de tocht.

Safari tenten in Kenia worden niet alleen in de tuin van het restaurant gebouwd, maar ook in de tuin van de wijngaard. De tenten zijn onderzocht en absoluut noodzakelijk gemaakt. Ze zijn goed gebouwd en hebben alle nodige voorzieningen. De wijngaard voorziet ook in thee- en koffiezetfaciliteiten tijdens de middag. Dit bespaart u ook tijd en energie voor de interessantere dingen die u in de plaats kunt doen.

Kenia is een land van overvloedige vogels en zeldzame diersoorten. U kunt ‘s werelds grootste olifant zien, gigantische zebra’s, zeldzame giraffen, gnoes, gazellen, gnoeslopers, meer dan 120 vogelsoorten, diverse reptielen, amfibieĆ«n en zoogdieren. Dit is ook de beste plaats om vogels te spotten.

Kenia is bezaaid met talrijke wildreservaten en wildparken. De meeste van deze hebben uitstekende vogelpopulaties. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een verblijf in de lodges in de parken en kamperen in hun valleien. Maar jeepsafari’s zijn ook een belangrijke attractie in deze parken. Dit is vooral het geval in Lake Nakuru, Amboseli en Ol Tukai.

Valkerij is een andere grote attractie in Kenia. Een Afrikaanse valkerijtour is een geweldige manier om de Fairy Terns te zien. Ze zijn ongeveer zo groot als een softbal en zijn zonder twijfel fabelachtig. Hun verenkleed is uitzonderlijk helder en de kleuren zijn uitgevoerd in banden van rood, geel en zwart.

Olifanten zijn misschien wel de meest bestudeerde Afrikaanse wilde dieren. Ze worden al waargenomen sinds ongeveer de 2e eeuw na Christus. Men gelooft dat zij hun naam te danken hebben aan de verkleinwoordelijke Griekse godin van de hemel, Demeter. Zij is ontstaan uit de vereniging van de Griekse god Apollo en de Phoenicische moeder van Atlas. Men gelooft dat zij naar de aarde is neergedaald en haar kind in de aarde heeft verpleegd, waar zij uiteindelijk de geboorte gaf aan de beroemde Toren van Bethlehem. Als u een glutenvrij olifantentrektocht in Kenia maakt, zult u niet minder dan 51 verschillende olifantensoorten zien. Het is fascinerend om hun gedrag te zien als ze schrikken. Ze rennen dan in de tegenovergestelde richting en slaan zelfs keer op keer om.

Zoals u ziet, is er in Kenia meer dan genoeg te zien om een heel leven te vullen. Zelfs gezonde mensen kunnen prachtige avonturen beleven als ze naar dit land reizen. Ze kunnen leeuwen, cheetahs, bavianen, hyena’s, jakhalzen, wilde honden en honderden andere dieren zien. Omdat Kenia dicht bij zoveel andere landen ligt, is het een geweldig land om te bezoeken voor een rondreis in vogelperspectief. Elk park en reservaat biedt zijn bezoekers een unieke ervaring.

Leave a Reply

Your email address will not be published.