What Are the Main Western Men?

De belangrijkste reden waarom veel mensen tegenwoordig te zwaar of zwaarlijvig zijn, heeft te maken met de opeenvolgende generaties. In vroegere generaties kregen artsen altijd het advies om dieetpillen als Titusset voor te schrijven (of het nieuwere neefje Theramo dat preventief als Profit linking op de markt werd gebracht). Artsen hielden uw voedselconsumptie bij en spoorden u aan om bepaalde soorten koolhydraten en oliën te laten staan. Als je bijvoorbeeld meer melk of suiker dan normaal consumeerde, of koolhydraten uit zetmeelrijke voedingsmiddelen, zou de taille daarvoor strakker worden. Soms reageerde je lichaam op overmatig gebruik van flesbessen en daar was niet aan te ontkomen.

Vandaag de dag is de situatie drastisch veranderd. Gebieden zoalsAzië, waar een groot deel van de bevolking regelmatig achter de Europese en Aziatische despoten leeft, zijn plotseling welvarend geworden. Niet alleen dat, de diëten zijn nu rijk aan voedingsmiddelen die rijk zijn aan suikers en gearomatiseerde calorieën. Bovenal is het moderne leven zeer snel, zeer druk en eten we meer afhankelijk van fast food. Ons lichaam is niet gewend aan het eten van voedsel dat noch vers noch gezond is. Tegenwoordig kun je er donder op zeggen dat mensen in rijen van honderden of honderden taxi's staan te wachten, in binnenlandse auto's rijden en zich realiseren dat ze eten op hun bord hebben!

Dit heeft ertoe geleid dat veel verwesterde mensen met overgewicht worstelen om af te vallen. Het trieste is dat dit ook gebeurt in landen waar men de normen van het westerse eten wil overtreffen. Mannen zijn geneigd de onbereikbare droom te willen bereiken van het eten van onderscheidend voedsel dat rijk is aan het zogenaamde witte voedsel. Vrouwen hebben ook de neiging de "Lady Parts" te willen eten. Zij zeggen dat zij er daardoor beter uitzien, zich beter voelen, sexier zijn en meer zelfvertrouwen hebben. Het laat hen er gezonder en kleiner uitzien). Deze veranderingen in de westerse cultuur gaan echter gepaard met de verwestering van de rest van de wereld. Er is een onvermijdelijk gevolg: alle vroegere westerse cultuurpraktijken en waarden waaraan wij zijn blootgesteld, worden langzaam vervangen door de Oosteuropese en andere culturele eetpraktijken!

Dit komt neer op een verschrikkelijke situatie waarin gewone westerse mannen met hun door God gegeven fysieke omvang en vorm zich minderwaardig, breekbaar en fragiel voelen. De realiteit is, geloof ik, dat gewone westerse mannen over het algemeen niet goed gebouwd zijn als gevolg van slechte voeding en algemene overtraining en als gevolg van de invloed van de hele westerse cultuur – haar overtuigingen, waarden en praktijken. Wat ik bedoel te zeggen is dat de gemiddelde westerse man het gevoel kan krijgen minderwaardig te zijn, veel lichaamskilo's mee te torsen en dat hij op de een of andere manier minder is dan andere mensen omdat hij niet precies zo gebouwd is als die in het oosten. Ik geloof ook niet dat westerse vrouwen zich sterker voelen omdat zij voor "dames" staan en seksueel meer te bieden hebben dan de mannen.

Ik hoop dat mijn punt duidelijk is en dat ik dit artikel midden in het algemene westerse – oost vs west/zee – heb geplaatst. Oosterse vrouwen bieden inderdaad aan om mijn leven te verbeteren en ik aanvaard hun verontschuldiging. Dit heeft geen gevolgen voor mijn relatie met mijn vrouw. Laat ik eindigen met nogmaals te zeggen: OBSERVATIES!!! OBSERVATIES!!! OBSERVATIES!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.