What is the Difference Between Holland and mixed

het doen squat oefening. zelfverzekerde jonge personal trainer toont slanke atletische vrouw hoe squats te doen met trx fitness bandjes tijdens het trainen in de sportschool. - personal trainer stockfoto's en -beelden

In Nederland en ook in het Verenigd Koninkrijk kun je verschillende mixed martial arts (MMA) trainingsscholen vinden. Daarom hebben we vanaf het begin de uitdrukking 'Rotterdamse boksschool' overgenomen. Om de school in te korten hebben we 'Fitboyz010' geadopteerd. Dit is een meer respectvolle titel dan 'Riot Gym', 'Fighting Systems' of 'King of thehillaz'. We hebben nog veel mensen van de MMA Holland, wat een goede standaard is voor het land, aan de coaching-desk werken.

Hoe is de school?

De trainingsvorm is individueel. Er zijn verschillende niveaus van de lessen. Je hebt de mogelijkheid om er een te kiezen en de cursus in te gaan wanneer je maar wilt. Voor beginners bestaan ​​de lessen uit één-op-één sessies. Deze lessen gaan over de basisbeginselen en worden gevolgd door rekoefeningen, technische vaardigheden, counters, worpen en nog veel meer. Er is geen hiërarchie tussen de betere instructeurs. U hoeft niets te bewijzen. De enige criteria lijken de wens te zijn om meer kennis te hebben, de boksprestaties te verbeteren of voor het welzijn van de bokser te zorgen.

Wie zijn de instructeurs?

Van een moedertaalspreker van het Nederlands zou ik zeggen dat de instructeurs die we nu hebben:

1. Marco Capezio 2. Pieter B Squires

Professionele Muay Thai-vechters Marco Capezio en Pieter B Squires geven dagelijks de boksles. Beiden begonnen hun professionele Muay Thai-carrière door deel te nemen aan Nederlandse kampioenschappen. Marco heeft 15 jaar in Japan doorgebracht en woont momenteel in Nederland, terwijl Pieter momenteel in Rotterdam (België) woont. Zowel Marco als Pieter legden de nadruk op technische training.

Waarom is het geld?

In beide landen is de Running Star Muay Thai Academy een gerespecteerde naam. In Nederland worden de masters goed betaald, terwijl in de US $ 3000 – 5000 maandelijks. De instructeurs krijgen ook een bonus als ze een veelbelovende leerling vinden.

Naar fitness gaan

Wanneer je aankomt, zul je merken dat we klaar zijn om de vragen te beantwoorden: "Hoe is het weer vandaag?", "Wat is het beste?" of "Wat is het ergste?" Dit lijkt misschien onbelangrijk, maar dit is het moment waarop de leerlingen de juiste antwoorden moeten brengen – op de juiste schoenen, op de juiste stick, op de rechterelleboog. Per slot van rekening zijn we misschien op zoek naar de juiste badkamer, aangezien de sportschool nog steeds de vermoedelijk dure douchemachine, de lcd-tv, de geluidsmachine en de neusbrug met drukknop nodig heeft die controle over al deze zaken mogelijk maakt. Je moet leren om wat overmatig geluid te accepteren; misschien zie je jezelf naar het dichtstbijzijnde douchemagazijn. Laten we eerlijk zijn; Cl-conglomeraat biedt een nieuwe rubberen band in de gezondheidszorg die ongeveer 5 – 7 jaar langer meegaat dan zijn levensduur.

Na wat overleg kan je besluiten om je hardloopcarrière bij ons te starten. In Nederland kunnen we Ironmind Fitness Burners aanbevelen, voor de juiste prijs en in het juiste tijdsbestek.

Met fitness, flexibiliteit, kracht en uithoudingsvermogen in gedachten, waarom geeft u ons dan niet The Running Start?

Leave a Reply

Your email address will not be published.