Het belang van opleiding

Medische fitness

 

 

 

vervangt de behoefte aan beweringen van lichaamsvet, die een negatieve invloed hebben wanneer een individu hardloopt.

Training voorkomt blessures (zowel chronische als acute), verbetert het prestatieniveau en helpt het lichaam zich aan te passen aan de sensaties die het krijgt na een blessure, waardoor het lichaam niet ad nauseum aan pijnen, pijn en kwalen zal oplopen.

Tijdens de trainingsperiode voor medische fitness moet u enige tijd geven om uit te rusten en te herstellen, de trainingsperiode duurt meestal vier tot zes weken. Dit wordt de “herstelperiode” genoemd. Overigens, hardlopen is de snelste manier om de conditie te verbeteren en fitter te worden.

Om het lichaam voor te bereiden op de zware trainingsperiode is de toename van het aantal afgelegde kilometers een van de belangrijkste dingen, uw totale aantal afgelegde kilometers voor het voorgaande jaar is meer dan 40 mijl, het wekelijkse hardlopen tijdens de medische fitnessperiode stopt na de tweede week. Een normale hardlooptraining duurt ongeveer 45 minuten per keer. Probeer ook uw training op te voeren door elke week een paar extra kilometers aan uw totale aantal kilometers toe te voegen. Het doel moet zijn om uw kilometers wekelijks met 10% te verhogen. Er moet rekening worden gehouden met de effecten van de verplichte volledige rustdagen. Alle trainingsperioden moeten met 3-5% per week toenemen.

Naast de medische fitnesstraining zijn conditionering van de voeding, juist eten en slim eten andere trainingsfactoren die door een opgeleide fitnessprofessional worden toegepast.

Hardlopen is een uitstekende vorm van lichaamsbeweging. Met hardlopen moet het hele individu echt uitgerust zijn en het kost tijd naarmate een persoon vordert naar de stadia van het hardlopen. Ook al ben je nog zo fit en in goede conditie, toch doe je maar een paar stappen in de vorm van een jog, echt hardlopen is natuurlijk de oefening waarmee je geleidelijk aan in staat raakt om een behoorlijk eind te lopen.

Voeding is nog steeds een belangrijk onderdeel van de training. Een adequate conditievoeding is nog steeds noodzakelijk om ons lichaam in de hoogste versnelling te houden. Vaak kan één voedzaam voedingsbestanddeel het lichaam helpen om een deel van de precontractuele belasting te overwinnen, terwijl een beetje goede voeding de ontwikkeling van de spieren en de gewrichtsbanden ondersteunt. Dit is vooral een belangrijke trainingsfase waarin uw loopprestaties op de proef worden gesteld. Goed eten zal ook voorkomen dat het lichaam te maken krijgt met een psychologische belasting die de prestaties van het lichaam beïnvloedt.

die elke zinvolle training tijdens het lopen in de weg staat, zelfs een korte loop. Het lichaam heeft nooit echt een voorkeur uitgesproken voor hardlopen als gevolg van het marathonlopen. U moet deze aanpassing dus vinden in een tempo van 8-12% per week gedurende enkele weken vóór een marathonwedstrijd.

De training zelf is de training op het gebied van commerciële sportscholen. Niemand voert deze oefeningen uit met het volle besef van hun relevantie en de juiste plaats ervan in het fitnessproces van het lichaam. Er wordt geen gebruik gemaakt van dure oefeningen, noch van het overbelasten van het lichaam. Dit is een belangrijke factor die door elke professionele trainer moet worden erkend. Zolang de oefeningen niet worden uitgevoerd met een intensiteit die potentieel hoger is dan 85-95% van de maximale inspanning, zal het lichaam niet reageren op de vereiste manier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.