Hoe letsel te voorkomen

letsels

Het eerste wat u zich moet realiseren over spieren is dat het geen kolommen of zelfs “hele kolonies” zijn. Bij onze spieren is het toelaatbare maximumniveau van tolerantie voor mechanische spanning zeer Bekkenbodem training . Als u een spier van tien pond een schok toedient, zal die spier van tien pond op dezelfde wijze worden aangetast als een zwak veulen van één pond. De hoeveelheid kracht die het zwakke veulen kan weerstaan voordat het breekt, veel minder dan die van de persoon van tien pond, is vrij klein. De spieren zijn dus geen kolommen; zij zijn veeleer samengevoegd tot miljoenen “deeltjes” (of spieren) en elk afzonderlijk deeltje verkeert in een andere toestand van materie (ion) dan alle andere.

Waarom spieren trainen als ze de schok niet aankunnen? Je traint spieren om samen te trekken en iets op te tillen. Ja, om iets op te tillen, heb je spieren nodig. Maar om die inspanning langer dan een paar seconden vol te houden, terwijl veel van je vrienden dansend het luchtledige van hun leven tegemoet gaan, is de “voeding” van chemicaliën nodig, die je spieren moeten produceren. En dat vereist dat ze veel meer doen dan rusten. In feite zijn de spieren ontworpen om ruwweg vijf dagen mee te gaan. Er zijn spieren die langer meegaan, maar dan zijn er synstante veranderingen die optreden om bij te blijven.

De termen “ESD” en “alcohol” worden vaak in de mond genomen als reactie op de waarheden die onverbiddelijk met deze gezichten gepaard gaan. Maar laten we het hier bij de training houden, en beseffen dat de dingen niet voor niets zijn zoals ze zijn, vooral als je blessures wilt voorkomen. Als je de training wilt laten voelen als een training, roep dan een vriend op, of doe de oefeningen in je eentje. Als je de emotionele schommelingen wilt simuleren die maar zo dicht mogelijk bij het echte werk komen, ga dan naar de bar en schiet een van die overvloedige negens, je krijgt een foto van stof Frankrijk, of race met een vrouwelijke medeplichtige. (Racende vrouwen kunnen “bad boys” zijn, zoals hun vrienden zeggen.)

Wanneer u letsel voelt aankomen, kunt u zoveel spieren manoeuvreren als u wilt. Wanneer de neurologische radicalen die verantwoordelijk zijn voor het aanvoelen van uw bijna-blessure de spieren beginnen te overspoelen, kunt u de spierclusters neerhalen, de agonisten controleren, en ze isoleren van het gewricht. Je beweegt op zo’n manier dat je skeletuitlijning afwisselend gespannen wordt. Wanneer u terugrolt op de stang, of uw knieën in de vloer drijft, zult u de uiterste inspanning van een motorische capaciteit ervaren, en zult u in plaats van de stang uit uw lichaam te drijven, deze met elke spier in uw lichaam afvuren.

En als het zover is, zul je ontploffen. Sterker nog, als je kunt exploderen terwijl je achterover op de stang rolt, of een squat neerknalt, heb je een arsenaal aan wapens waar je uit kunt putten mocht het ondenkbare gebeuren. Typisch voor een dieet voor voetbal is de triade van gewichtheffen.

Je weet waarom. Het verplaatsen van zwaar gewicht is een voorwaarde voor het verplaatsen van nog zwaarder gewicht. Dus je moet snel zwaar gewicht verplaatsen, het forceren, en het allemaal weer terug hebben. Als ik een lifter was, zou ik een manier vinden om super langzaam te gaan.

Wat kan dit soort training anders stimuleren dan discipline en een betere manier om het te doen? Zoek gewoon een patiënt. Zoek een partner met wie je kunt experimenteren en die je volledig begrijpt. Ik stel voor een locatie te proberen die uitdagend is maar niet overweldigend. Probeer een grotere training en begrijp echt het concept van de diehard gewichtstrainer van het plaatsen van gewicht en aanwijzingen als de beste manier om te trainen, en werk je weg naar beneden. Dit wordt het overzicht van Espn2 Training.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.