voedsel christendom

Eten bezorgen Zoetermeer

Heb je het nieuws gevolgd over de E.coli uitbraak? Zo ja, dan heb je misschien gehoord over het terugroepen van verpakte spinazie. In spinazie bleek een mysterieus eiwit te zitten, dat de oorzaak bleek te zijn. Maar dat is niet zo erg als het klinkt. In feite was het probleem een beetje erger dan wat werd gevonden in de CDC-faciliteit in Atlanta, Georgia.

Dus, wat denk jij? Moeten voedselfabrikanten verantwoordelijk worden gehouden voor de daden van hun werknemers, die onwetend betrokken waren bij deze daad van verraad? Moeten zij niet uit de federale Doe-Het-Zelf-voedselwet geweerd worden totdat zij zelf getest zijn en hun onschuld bewezen hebben? Of zouden ze moeten mogen spelen met onze voedselvoorziening zonder enige vrees voor federale vlugheid? Wat mij betreft, ik zou me liever geen zorgen hoeven te maken over spinazie die door mijn ventilatieroosters komt, maar ik heb liever de mogelijkheid om garnalen te worstelen en een paar uur te zwoegen boven een heet fornuis. Dat is nog niets vergeleken met het moeten uitleggen van de Dal Liam kom, laat staan dat ik midden in de winter kan verwarmen.

De eenvoudige oplossing is om een of meer gehaktballen te bezitten. Gehaktballen zijn niet alleen goedkoop, maar ze bevatten ook veel eiwitten, koolhydraten en vet. Ik kan me een wereld zonder gehaktballen niet voorstellen. Ik bedoel, er zijn zoveel soorten gehaktballen, hoe kun je een keuze maken? Gehaktballen zijn een van die beminnelijke voedingsmiddelen. Veel mensen zijn er gek op. Ze zijn verkrijgbaar bij speciaalzaken en zelfs rechtstreeks bij de bron. Je kunt ze zelfs eten bezorgen als je niet veel tijd wilt besteden aan boodschappen doen. Ik raad aan om een pak gehaktballen van een pond te kopen en ze in te vriezen voor later gebruik.

Soms vraag ik me af of we ooit genoeg krijgen van hamburgers. Het lijkt wel of ze bij elke maaltijd passen. Maar ja, wie weet? Ik ben niet zo zeker van het discrimineren van vlees op basis van hun gewicht, dus ik denk dat het een beetje zo is met eten. Af en toe heb je echt trek in iets vets, en dan is vlees een trefzekere keuze. Ik bedoel, er zijn mensen die liever vegetarisch eten.

En dan is er nog de andere kant van de medaille. Er zijn mensen die vegetariër zijn om gezondheidsredenen. En je kunt vegetariër zijn voor een dag, of een week, of voor onbepaalde tijd. Je gaat geen spiermassa verliezen of extra gewicht krijgen. Je gaat niet al je Wilde-Engelse uitdrukkingen elimineren omwille van het. Maar je kunt net zo goed genieten van een portie broccoli als je daar zin in hebt. Gecoördineerde toeschouwers, alstublieft.

Wat een trieste kanttekening is, is dat mij als vegetariër vaak wordt gevraagd: “Eet jij wel eens kippen?” Het lijkt erop dat in sommige landelijke gebieden, het een nogal populaire vraag is. Ik antwoord: “Waarom zou ik kip eten?” De antwoorden komen bijna onmiddellijk: “Omdat God het zegt.” En dus, het dilemma.

Ik ging onlangs naar een pot luck party. Een van de gasten was een wedergeboren christen. Toen ik maïskolf aan het eten was, merkte hij op dat de stoofpot goed smaakte. Ik zei iets in de trant van dat hij waarschijnlijk de chloor in het water kon ruiken en dat zijn kleren beslagen raakten als hij het dronk. Hij zei dat hij niets om God gaf, maar dat hij het op prijs zou stellen als zijn niersteen snel verwijderd zou worden. Ik wou dat ik kon zeggen, ik wou dat ik wegkwam van die aanvaring met God. In plaats daarvan bracht ik de volgende uren door met het omhelzen van de zijkant van mijn badkamer gootsteen.

Dus, als u ooit in een situatie verkeert waarin u overweegt vruchtbare grond aan de christelijke kudde toe te voegen, bedenk dan dit: atheïstisch christendom kan net zo schadelijk voor u zijn als de andere christelijke sekten. In feite vergelijkt de Bijbel de christelijke kerk met een supermarkt. Het is niet alleen goed om bij de christelijke supermarkten te winkelen, maar help de naaste door hem eenvoudigweg te laten zien dat bij jou kopen een keuze van eer is en dat je een bereidwillige partner bent in zijn of haar geestelijke groei.

Ik heb een vriend die een hekel heeft aan georganiseerde religie en alles wat religieus is. Onlangs vertelde hij me dat hij de behoefte voelde om naar de kerk te gaan en dat hij de preek erg leuk vond. Hij had echter het gevoel dat het alleen maar een preekstoel met klokken was en dat het hem niet veel interesseerde. Nu is hij een atheïstische Hindoe en zijn vrienden hebben hem gevraagd om samen met hen naar een plaatselijke kerk te gaan, maar hij weet er niets van en moet de beslissing nog nemen.

De plaats om uw tractaat van binnenuit te ontlenen is de Bijbel. Er zijn versies van de afor zelfs in uw woordenboeken. Echter, de versies, en de vouwteksten en Lessen van de twee grootste zijn te vinden in deheiros, versionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.